А това значи ли, че от тези две шестограмчета се регулират и дългите, и късите и за мъгла едновремено.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Регулиране на фарове на 147?
Collapse
X
-
За мъгла, те къде са, не са ли като при другите на бронята?Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:44.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Calobran Покажи съобщениеА това значи ли, че от тези две шестограмчета се регулират и дългите, и късите и за мъгла едновремено.
Първоначално публикувано от Calobran Покажи съобщениеОК, може би не си задодох въпроса правилно. Та, ако късите са ми добре регулирани, а дългите и за мъгла са забити надолу - мога ли да направя нещо по въпроса?
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗа мъгла, те къде са, не са ли като при другите на бронята?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНе, във фара са.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеРегулират се късите, дългите вървят спрегнато с тях.
Намести си крушките на дългите. За мъглата си е нормално да са забити по-наблизо.
Не, във фара са.
За мъглата ми бяха добре, преди ди си поиграя с шестограма. Сега почти не ги виждам отпред.
На 100% ли е, че единия винт е за хоризонтала, а другия за вертикала (не намирам нищо в книжката). Има ли шанс този, който е навътре към светлините за мъгла да е само за тяхната ветикала?Romeo 147, TS 1,6 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Calobran Покажи съобщениеБлагодаря за отговора, колеги!
За мъглата ми бяха добре, преди ди си поиграя с шестограма. Сега почти не ги виждам отпред.
На 100% ли е, че единия винт е за хоризонтала, а другия за вертикала (не намирам нищо в книжката). Има ли шанс този, който е навътре към светлините за мъгла да е само за тяхната ветикала?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
С един авер 15 мин. ни отне..в подземен паркинг на некое тъмно място (пикадили парк) за колегите от Варна :Д С отверка и малко търпение станаха еднакви...понеже съм със фейслифт..и светят мални нагоре и заслепявах..ии понеже съм със ксенон е неприятно за другите.Играчка си е ама става супер..и преди да настройвайте..машинката да е на 0..а не на 1или2147 1.6TS 2005 120bhp.
The beauty is real...you just have to find it!
Comment
-
Здравейте,
И аз имам проблем с регулирането на фаровете.
Алфата е със заводски лупи и ксенон,но левия фар е забит долу в земята. Десният си свети напред както трябва.
Пробвах да ги регулирам с бялата шестограмна врътка срещу стена и застанаха на едно ниво, но лявата лупа е забита да свети в земята и осветява не повече от 2м пред колата.
Тя как се регулира?
Прикачам и снимка.
Comment
Comment